ДОБРЕДОЈДОВТЕ
Добредојдовте на страната на козарска фарма Кожле.Се наоѓаме во с.Кожле (Катлановско), во близината на Скопје. Фармата се протега на 500 метри надморска височина во еколшка зона и располага со 15 хектари обработлива земја, за органско производство на козји млечни производи.

Повеќе>>

ФАКТИ-КОЗЈИ ПРОИЗВОДИ
Предности при исхрана со козји производи
Козјото млеко е многу добар извор на калциум и амино-киселински триптофан, како и на протенини, фосфор, витамин Б2 и потасиум.
Присатноста на олигосахаридите во козјото млеко овозможува полесно варење на истото во организмот на човекот.

Повеќе>>

СЕРТИФИКАТИ
                                               

                                       

КОНТАКТ:

Адреса: Козарска фарма Кожле Село Кожле (Катлановско) 1000 Скопје, Македонија Tел:+38970235144
E-mail: info@goatfarm.mk

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

© 2010 К- ФАРМ - КОЖЛЕ | All Rights Reserved